Søg
  • Bent Hilleke

Arbejds- og jagtdag d. 25.11.18


Der var seks fremmødte: Mik, Knud, Martin, to hunde og undertegnede.


Mik har færdiggjort vinylgulvet i spisestuen med fejelister m. v. Der er også monteret fejelister ved vinylgulvet i entreen.


Det planlagte VVS-arbejde kunne ikke færdiggøres, da vores pex-rør er i to forskellige dimensioner. I vores to soveværelser ( blå og rød stue) er der blevet opsat skillerum og gjort klar til, at der bliver leveret 7 stk. boksmadrasser på torsdag den 29.11. Madrasserne leveres med stålben og topmadras og blå og rød stue er hermed klar til overnatning frem over.


Efter en hyggelig og god arbejdsdag stillede vi op et andetræk bag laden. Der var som sædvanlig masser af ænder i luften og Knud fik to, som begge blev flot apporteret af Knuds hund.


Der er ikke planlagt fælles arbejdsdage eller jagt dage i december frem mod julen - mellem jul og nytår kan det være, vi trænger til lidt frisk luft oven på al julemaden. Lad os se hvad stemningen er lidt tættere på jul. Har nogen lyst til selv at prøve lykken med ænder eller gæs, er der frit på hele området. Mik vil fortsætte med at fodre ved to vandhuller to gange hver uge.


Vi skal have en ordinær generalforsamling i marts i det nye år og den 10. marts blev valgt som dato og Bikubevej 2, 4874 Gedser som stedet, hvor vi afholder den. Jeg håber alle kan deltage.


PS: Vi havde besøg af vores jagtudlejer (Alex) med hele familien - de var imponeret af, hvad vi har fået udrettet.


Mvh Carsten

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Roeoptagning startet d. 28.11.18

Har været på Gjedsergaard dd - påbegyndt optagning af roer på marken øst for jernbanen - så gæs er så småt ved at indfinde sig i større og mindre grupper Der er stadig masser af gæs som trækker fra ma

Første jagtdag søndag d. 18.11.18

Vi var Carsten, Carsten, Knud, Ole, Bjørn og frue, Mik, Imer og undertegnede. Dagen startede med det traditionelle (!) store komplette morgenbord hvr der samtidig blev lagt slagplan for dagens jagt. V

Nyt fra skytten 20.11.18

Hej Alle Efterapp. - ok Så er vi sikret mht foder resten af vinteren - har fyldt på tønder og kørt ud til de 2 remisser - Lars har renset tanke og vi fået hvad der ikke kommer i depot - tak for det Ef